Facebook
Twitter

Verzekering

Waarom de BOVAG autoverzekering?      210083 BOVAG [streamer].indd

Een auto kopen,onderhouden,repareren en weer inruilen: u gaat ervoor naar Johan Kolenbrander Automobielen. En omdat u het goed geregeld wilt hebben,rekent u op de BOVAG-garantie. Johan Kolenbrander Automobielen helpt u graag verder met de BOVAG  Autoverzekering, de enige autoverzekering van Nederland met de zekerheid van BOVAG. Het maakt niet uit of uw auto gebruikt voor woon-werkverkeer, boodschappen, familie-uitjes of vakantie in het buitenland. Met de BOVAG Autoverzekering bent u altijd verzekerd van de uitstekende service die u van ons kunt verwachten. Want wie heeft nu meer verstand van u auto en zorgt dat u veilig en onbezorgd de weg op kunt?. Best logisch eigenlijk. Er is altijd een BOVAG verzekering die bij u past. Onze Autoverzekering biedt alles wat u nodig heeft om met een gerust gevoel de weg op te gaan. Gemak, Service & vakmanschap, zekerheid en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding: Allemaal onder een dak.

Wij bieden twee soorten autoverzekeringen aan, De BOVAG Basis en de BOVAG Plus. Beide verzekeringen hebben en NO-CLAIM tot maar liefst 80%

BOVAG AUTOVERZEKERING BASIS

Een Flexibele verzekering voor een aantrekkelijke prijs met een dekking waar u zich bovag_autoverzekeringgeen zorgen om hoeft te maken.

BOVAG AUTOVERZEKERING PLUS

Een verzekering voor als u niets aan het toeval wilt overlaten. Geen eigen risico bij reparatie door u eigen BOVAG-bedrijf en de NO-BLAME, NO-CLAIM regeling voorkomt dat u plotseling terug valt in no-claim als u geen schuld heeft aan een schade.

Wilt u meer weten over een van deze verzekering, Wij staan u graag te woord.




 



Autobedrijf Johan Kolenbrander

De Oude Veiling 113
1689 AD Zwaag
Tel: 0229 - 233 580
Email: info@kolenbrander-automobielen.nl

Maak direct een afspraak >>

Powered by: Autosoft - © 2018 Johan Kolenbrander Automobielen Zwaag - Disclaimer