Facebook
Twitter

Garantie

BOVAG-Garantie-logo-FCBOVAG GARANTIE

U kent BOVAG ongetwijfeld van de bekende garantie, de BOVAG-garantie. Het is niet voor niets dat die garantie zo bekend is geworden. Want wie een gebruikte auto koopt, krijgt er met die BOVAG-garantie ineens een flink stuk zekerheid bij. De zekerheid bijvoorbeeld dat gebreken worden hersteld die u bij de koop over het hoofd heeft gezien. En de zekerheid dat u een garantieperiode heeft. Als er binnen zes maanden iets stuk gaat ( door normaal gebruik ), wordt de reparatie kosteloos voor u geregeld. Die BOVAG-garantie is standaard bij een auto vanaf 4500 euro. De garantieperiode is zes maanden, tenzij uw koopovereenkomst iets anders vermeld.

DSC_0015BOVAG GARANTIEBEWIJS

Het BOVAG Garantiebewijs is een koppeling van de BOVAG-garantie en de Nationale Auto Pas. Koopt u een auto met BOVAG-garantiepas, dan weet u 100% zeker dat u veilig een gebruikte auto aankoopt. Bovendien is elk lid van de BOVAG verplicht eventuele klachten in de garantieperiode op te lossen. Wordt een klacht niet naar tevredenheid opgelosd? Dan kunt u altijd terugvallen op het ANWB-bovag bemiddelingsbureau.Wij bieden u tal van zekerheden. Dus ook bij reparatie en onderhoud. Moet u auto worden gerepareerd, dan heeft u recht op 3 maanden BOVAG Reparatiegarantie. Die garantie geldt zowel op de geleverde arbeid als op de gemonteerde onderdelen

LET OP !!!  Wanneer u elders en op eigen initiatief zonder onze toestemming  u auto ter garantie reparatie aanbied, worden de door u gemaakte kosten niet vergoed.

 Autobedrijf Johan Kolenbrander

De Oude Veiling 113
1689 AD Zwaag
Tel: 0229 - 233 580
Email: info@kolenbrander-automobielen.nl

Maak direct een afspraak >>

Powered by: Autosoft - © 2018 Johan Kolenbrander Automobielen Zwaag - Disclaimer